tirsdag, april 25, 2006

Broket fortid

Du slette tid og jøjje meg. Mitt rennomme som dannet forretningskvinne har gått dukken!
162 personer har, i følge statistikken på mitt MSN-space, sett meg med 80-tallslugg og -øyebryn, full på raki mens jeg enten kliner med tyrkiske menn og/eller drikker om kapp med finske kvinner. And the other way around, om jeg ikke husker feil. På ett bilde har jeg sogar sovnet på bar.

Jeg har den senere tiden gjenopptatt kontakten med flere av de jeg traff da jeg var ute og reiste på 80- og 90-tallet. Det er kjempekult å ha dem på MSN. Plutselig er verden bitteliten. Jeg kan spørre Soile hva hun lytter til der i Helsinki, flørte med Peter i København eller dele røverhistorier med BA i Belek. Så har vi lagt ut bilder av mange av røverhistoriene. Og jeg trodde altså at det bare var de på egendefinert liste som hadde tilgang til albumet mitt. Men det har alle på MSN-lista mi. Der ligger det mange, også kunder. De har etter sigende hatt et ganske festlig innblikk i min utagerende fortid. (Jepp. Mette-Marit kan slenge seg i veggen!)

Jaggu...
:-/

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jøss, og jeg som lenge trodde du var av den mer innadvendte, reflekterende sorten, og ikke en slik en som driver med "utagerende festing"...

Rockette sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Rockette sa...

Du har litt rett i den antagelsen, altså. Men dette var 80-tallet. Bare hårsveisen i seg selv kunne betegnes som utagerende. Så utartet det seg liksom derfra...

:-)

Anonym sa...

Siden jeg liker utagerende kvinner av det litt .. ehem ... slaget, så kunne jeg tenkt meg mobilnumeret ditt. Så ringer jeg og foreslår noe spennende.

Rockette sa...

Hehe, sjarmis...
;-P

Anonym sa...

Er mobilnummeret ditt "sjarmis"? Jeg fikk bare til svar at "Dette nummeret er ikke i bruk". Kom igjen nå da!

Rockette sa...

Prøv 829 20 329

;-P

Anonym sa...

Og det nummert skulle være til...? Deg?
Du er sikkert litt "lur" nå