søndag, mars 16, 2008

Siste døgn i frihet


Jeg er på høyfjellshotell. Altså ikke helt i mitt rette element. I den anledning slår det meg at noen burde hatt kræsjkurs for byfrøkner på tur i DistriktsNorge. For eksempel er det greit at det første du spør etter når du ankommer ikke er espresso eller flaskevann. Hvertfall hvis du ser litt arrogant og byfrøkenaktig ut. :-) PS: beklager at jeg ikke svarer på kommentarer. Får ikke til fra mobilen. Hei Iskwew, Randi og Håkon:-)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Den er grei - bare blogg du så skriver vi kommentarer til deg ;-)
Ser ut til at ditt reisefølge sørger for "myke overganger" (realtivt sett da!) jeg fryktet du gikk rett til hytte uten innlagt vann og strøm..... Og bare bytt ut espresso med svart kaffe - det har de nok :-)

Anonym sa...

Heihei Snella.....:o) Du har kommet vel frem, regner jeg med! Byfrøkna passerte Gjelleråsen, uten å få sjokk over hvor glissent det er med boliger såååå langt nord!?! hehehe..... Du kommer sikkert til å klare deg så bra at du vil tittulere deg som 'autorisert' budeie når du er tilbake i Oslo og trygge Frogner....:o) Ha det fett, pusen! Hilsner, fiveca

Håkon sa...

Jeg burde tenkt over hvor dårlig idé det er å sitte med et glass portvin i den ene hånden og bloggsurfe på mobilen i den andre hånden.

Hva du får surfet fram vet jeg ikke noe om, men jeg er optimist og sender en liten påskevideo spesielt med tanke på deg.

Anonym sa...

Livstegn fra ødemarken!!! :-D Håper alt går bra med deg der oppe, lykke til med oppholdet!

Anonym sa...

*solskinnspåskeklem*

Unni sa...

Kaffi smaker best på en stubbe i skauen, det har nå jeg hørt :-)

Virket underlig kjent, der rett nord for Sinsenkrysset. Er visst dit jeg skal om et par uker...

Kooos deg :-)

Anonym sa...

Hi hi *fnis*
Skumle greier å ikke ha espresso og flaskevann! Nå skjønner jeg plutselig at jeg er mer urban enn jeg trodde.

Kos deg, vennen! *klem*