onsdag, januar 16, 2008

Vil du være med så heng på!



Esquil og Ivers smeller i gang Bloggidol 2008.

Første avstemning er på mandag (21. januar). I tiden frem mot helga vil informasjon dukke opp i bloggidol-bloggen - blant annet hvem som skal leke jury, hvilke kategorier vi skal konkurrere i, detaljer om gjennomføring og et aldri så lite regelverk.

Les mer på Bloggidolbloggen

9 kommentarer:

Anonym sa...

Tøff logo :)

Rockette sa...

Tusen takk, emelie. Du er vel med?

Ujevne tanker sa...

Dette blir gøy å følge med på assa.

Sexy Sadie sa...

Hvem av dem skal leike Tor?

Anonym sa...

Hey hey, artig! Nå skjønner jeg mer, jeg liker at det er anonymt nesten hele veien. Det blir spennende å se om de "vanlige" topplasserte bloggene havner på toppen her og. Kjempebra!

Og logoen er flott, Rocky!

Jeg synes det er litt vanskelig med den første kategorien... å skrive uten at noen kjenner meg igjen. Jeg har visst vært litt for personlig i bloggen. ;) Er det sånn at man må være med i denne første innledende runden, eller kommer det flere kvalifiseringsrunder?

Anonym sa...

(Psst... du er blitt tagget med en liten film-oppgave i bloggen min. Helt frivillig, så klart.)

Rockette sa...

Ja, ikke sant anett. Du må delta!

Ildergreien: jeg tror ikke det er noen Tor med. Jeg skal være småfull og trøste småguttene som ryker ut. Altså Paula Abdul:-)

Takk Lothiane!
Du må delta altså! Kan du ikke dra noen røverhistorier da?
Jeg synes det blir spennende å se om vi kjenner igjen folk.
Akkurat det med kvalifisering og slikt må du nesten spørre Eskil og Ivers om. Jeg er for blond til å ha oppfattet fullt ut hvordan det skal funke...

Filmoppgave? Me look:-)

Esquil sa...

lothiane; nedia, du må ikke være med i den første kategorien. du kan bare la de andre slite seg ut der, så kommer du uthvilt inn og stjeler showet i en senere kategori :)

Anonym sa...

Esquil: Det er en tanke jeg kan like! :) Jeg skal se hva det blir til. Uansett skal jeg reklamere for dette. Jeg ser fram til underholdningen. :)