tirsdag, september 26, 2006

Bar navle og godt tildekket personlighet

Jeg merker at jeg har litt problemer med å opparbeide noe særlig sympati med eller engasjement for folk som har lagt ut nakenbilder av seg selv på nett, ikke fått betalt, og dessuten blitt telefonterrorisert av slibrige menn.
Vel, det siste burde kanskje egentlig være noe man kunne unngå, men slik er det altså ikke.

- Tenk på konsekvensene av å stille opp naken med fullt navn og bilde, sier en av nakenmodellene, Beathe Grøgård til Dagbladet.

Æh, ja - det er vel innlysende, er det ikke?

- Jentene burde bli informert om at det kan bli vanskeligere for dem å få jobb, om relasjoner med familie som kan forverres. En slik identifikasjon på nettet kan skape problemer. Det finnes mange gærne mennesker der ute, sier advokaten som taler jentenes sak.

Litt ambivalent i forhold til dette... Er jenter som gjerne vil være nakenmodeller så utrolig dumme at de må beskyttes for seg selv, eller får de lære seg at alt man gjør har konsekvenser? (som resten av oss har funnet ut helt på egen hånd)

Og hvem var det som begynte å kalle pornodamer glamour-modelle?! Det er ikke noe glamorøst å kle seg naken. Ved å kalle det glamour, er media med på å gjøre dette til en fristende geskjeft. Se på puppene mine, hvor glamorøse de er.

Pffft.

Skulle jeg informert disse jentene om noe som helst, så måtte det være at livet er mye kulere hvis man finner ut hva man er flink til og bruker tiden sin på det. (altså annet enn å flashe puppene) Alle er flinke til noe.

Så hvorfor gidder jeg egentlig å bruke energi på denne blog-posten når jeg ikke har engasjement for disse dumme jentene?
Vel, det er på grunn av de andre småpikene som vokser opp i en tid da det plutselig er helt vanlig, ja til og med litt kult, å vise kroppen sin naken i utfordrende positurer; det være seg på chat, nettsider eller i manneblader.

Selvrespekt er utrolig viktig, og det er veldig respektløst overfor seg selv å ikke yte noen verdens ting.
Skjønnhet og sannhet ligger helt andre steder enn utenpå huden. Din verdi ligger ikke i puppene, men i hode, hjerte og hender!


Og puh, så belærende jeg kan være...

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg sier bare; Skal du vise deg frem naken på internett: Sørg for å få betaling [u]først[/u]. Ikke vis det frem gratis.

Men nå er det forskjell på de der fotografene også da, og onlinemagasiet har vært kjent i årevis for sin useriøsitet.

Tvilsom Tvisynt sa...

Jeg liker dumme damer jeg. Kan jeg få dagens kvote?

*gliser sleskt*

Rockette sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...

Jeg har overhodet ingen problemer med at folk kler av seg foran kameraet, det jeg faktisk blir overrasket over er at folk gjør det før de har fått betalt og at de ikke ser an folk de skal jobbe med.

Grundig research først, miljøet i Norge er lite, så det er alltids noen som vet noe konkret om noen.

Rockette sa...

For ordens skyld, Sadie: jeg har heller ikke problemer med at folk kler av seg for penger. Det som imidlertid er tankevekkende, er at mange av disse jentene er så utrolig dumme og at det på ett eller annet vis har blitt attraktivt å være nakenmodell.

Anonym sa...

miljøet er tiltrekkende på en viss type jenter fordi det er hurtige penger, kjendiser og de føler at de er med på det som skjer.

Hadde det bare vært fotojobber det handlet om og ikke "vertinnejobber"..