mandag, september 11, 2006

Det var en gang, på Liberty Island...

7 kommentarer:

Anonym sa...

Once upon a time ..Joda, sånn var det. Og verden reiser seg igjen og går videre, streber ufortrødent mot det som ligger der borte, gjemt bak horisonten, med løfter om nye tider og nye muligheter, mens de fleste av oss meget godt husker hvor vi var DEN dagen, men lurer mer på hva som skjer i morgen.

Rockette sa...

Jepp.
En ting jeg har tenkt litt på, er at Manhattan alltid vil se litt amputert ut uansett hva de bygger i steden for WTC...

Men som det sies: om hundre år er allting glemt. (I wish)

Anonym sa...

Jo,er enig i det. Hver gang de viser f.eks en filmscene fra Manhattan så blir det til at en studerer bakgrunnen for å se etter de to tårnene.. Det blir like rart hver gang..Rett og slett unaturlig.Og om hundre år så er nok iallfall det meste glemt! (I wish too)

Anonym sa...

Niks, om 100 år så ser folk ettervirkningene av det som skjer nå. Det postsekulære samfunnet.

Anonym sa...

Mm,skeptisk. Det er jo bare 60 år siden 2 verdenskrig, og hvor mye har vi lært av den? Og slettes ikke så mange år siden første runde i Gulfkrigen..Har vi virkelig lært noe? Og tatt konsekvensene av det? Neppe..

Anonym sa...

Og for en pen Rockette!

Rockette sa...

Tihi, - takk, Sadie.
Det var da jeg var ung og lovende.

Jeg er litt overrasket (men glad) for at ingen har kommentert den gyyyyselige grønne Tjæreborg-uniformen. Anleggsarbeiderne i NY synes den var rasende festlig. "I get green of envy" og It's not ST. Patricks yet" var rop vi ofte fikk slengt etter oss...
:-D