lørdag, februar 11, 2006

Bar navle og godt tildekket personlighet?

Dagblad-Magasinet har i dag en av disse artiklene. En sånn hvor tre venninner sitter fnisende på kafé og snakker om hva alle kvinner gjør. I dette tilfellet hva kvinner gjør når de krangler. Og det er etter sigende å furte og holde tilbake sex.
Artikkelen baserer seg på en undersøkelse MMI har foretatt om nordmenns kranglevaner. Og Magasinet har altså samlet den sedvanlige jentegjengen på trendy kafé for å snakke om det.

Urk!

Hvorfor kan de ikke for en gangs skyld intervjue de andre jentene? De grepa jentene uten gardinfarger i blikket og skapet fullt av sko. Jentene som vokste opp klatrende i trær, bannet høylydt når de måtte gå i kjole, drømte om å bli brannmenn og ønsket seg Apachesykkel framfor minisykkel med sommerfugler på. De som ikke bruker sex som pressmiddel. Hverken på den ene eller andre måten.
Noe sier meg at det hadde vært kulere å ta med de damene på brun bar og gi dem et par reale konjakker og spalteplass. Befriende mye kulere. Både for journalisten og leserne.

Ut med bar navle og godt tildekket personlighet - inn med grepa meninger og høy sigarføring!


Statistikker viser oss i grunnen bare at om et menneske står med en fot i fryseboksen og den andre på en glødende plate, har hun det i gjennomsnitt ganske bra.
-Fay Weldon i "Hunndjevelen"-

2 kommentarer:

Rockette sa...

Jepp:-)
jeg hørte at mildværet kommer i morgen, så jeg tenkte det var best å kle seg for anledningen.
*utålmodig optimist*

Rockette sa...

Hehe.
Sunnmørsdialekten er vakker, men det spørs om en halvsvensk oslo-boer kan takle sunnmørsk med den respekt dialekten fortjener.

Jeg satser på lange vokaler og viktigheten av accessoir, og stiller til audition med vindusviskere på solbrillene og drink-parasoller i de nyblekede lokkene.

Kryss fingre